jij bent slim en wijs
jij kan elk wiskundig bewijs
jij bent knap en lief
jij ben slank en sportief
jij hebt veel geld en een vriend
jij bent degene die iedereen aardig vind
waarom heb ik dat niet en jij wel
zeg het me , kom op vertel
ben ik dommer
of die ik stommer
nee : ik weet nu wat ik zie
het is mijn eigen jaloezie