Een goed begin met een schone lei
Jij en ik samen is wij
Geen angst, negativiteit onzekerheid of strijd
Bewandelen wij alleen nog de weg die naar elkaar leid.
Het verleden laten we achter ons...
De toekomst is onze nieuwe tijd.
Jij bent mijn bestemming die ik wil bereiken..
Samen het doel ons leven met elkaar te verrijken
De reis daar toe naar toe wat ons zal verbinden
Zal ook de liefde voor elkaar zich vinden
Aan jou ben ik mijn voor altijd binden