Ik wil weg
Weg van wat ik voel
Weg van wat ik denk
Weg van dat gewoel
Mijn hoofd staat op barsten
Maar ik krijg het niet vast
Wat ik nu denk of voel
Ik ben enkel een last
Een last voor mezelf
En voor de mensen om mij heen
Laat mij maar gewoon met rust
Laat mij maar gewoon alleen
Er is geen oplossing
En ook geen way out
Ik voel wel steun
En ik weet dat je van me houdt
Ik moet dit zelf oplossen
Maar er is geen oplossing meer
Ik heb geprobeerd te praten
Ook al doet dat vaak zeer
Bij therapie is er maar 1 conclusie
I am my own worst enemy
Ik ben de oorzaak van mijn problemen
De oorzaak en de oplossing, zie?
Voor mij is het dus helder
Maar voor sommigen raar
Ik neem de oorzaak weg
En dan is het helemaal klaar