In de ochtendschermer is het de zon die doorbreekt.
De eerste zonnestralen het gevoel van in mijn positiviteit ontsteekt.
Met een brede glimlach op me gezicht.
Als ik denk aan de liefde voor wie ik ben gezwicht.
Net als de zon laat jij mijn stralen
Geef jij mijn leven licht.
Onbeschrijfelijk is wat jij in mijn losmaakt
Jij hebt code naar mijn hart gekraakt
Deze behoort voor altijd aan jou.
Weet hoeveel ik van je hou