je bent als een nieuwe kleur ontstaan
zo mooi dat het enkel
bij klare kijk heeft bestaan
en door de ware
kan gezien worden
en bij andere ontgaan
je bent zo verfijnd en vernieuwd gemaakt
dat de schoonheid in mijn eigen ogen
het nakijken in mijn hoofd
onmogelijk maakt
maar mijn ogen
zijn tot in deze staat
bij deze schoonheid geraakt
zoals een mirakel uit een orakel
ben jij een bijzonder wonder
die ik in dromen onder bewonder
en die samen
met de schoonheid van de zon
ondergaat
en met herinneringen
de ware in gedachten
achterlaat