Niet binnen
In de wachtzaal twee agenten
duidelijk natuurtalenten
alsook een geboeide gedetineerde
die raadpleging en wandeling combineerde
een oude man zocht wachtzaal zes
dan ben je hier op ‘t juiste adres
hielp de agent hem snel
want die wist het ondertussen wel
de man was nog maar juist gezeten
of een assistent riep ‘meneer Dreten’
ja zei de man
hij kwam eran
de assistent sprak zo snel ben je hierbinnen
ja maar nog niet buiten hé
de geboeide man moest lachen
waarom vroeg de agent
met natuurtalent
wel ja om de relativiteit
zelfs om uw naïviteit
de oude man zei toch net
ja maar nog niet buiten hé
voor mij is dit buiten