Je bent mijn hemel op aarde
een vrouw van onschatbare waarde.
Ik mis je hier nog elke dag,denk aan jou met een traan en een lach.
Waarom hebben ze je het allerbelangrijkste ontnomen?
Met de kracht van je geest kon je
nog vele jaren de dood voorkomen.