Jouw energie herladen in al die wegen en paden
Waar je terecht kwam en soms verdwaalden
Het zal blijven komen tot je het doel zal halen
Als je jouw doel hebt bereikt verlang je nergens meer naar
Dan is jouw hart en ziel connectie sterk genoeg
Je hoeft dan niet te vluchten in drank, seks en sigaretten
Want je hart en ziel is al thuis en heeft niets meer nodig
Heb lief en maak de rest overbodig
Snap heel goed waarom jij de weg soms kwijt bent
Voel je ook dat het mij raakt en dat ik tranen voor je laat?
Voel je soms te diep en te heftig waardoor ik soms bijna verdwaal
Maar je hebt iets speciaals, een bepaalt licht en een bepaalde energie
Dat is HET wat je uniek en zo speciaal maakt
Zoals jij mijn en andere harten raakt is vanuit je hart en ziel
Maakt mijn wereld en ziel heel tot 1 geheel
Je bent leuker, knapper en specialer dan jezelf ziet
Schat verlaat jezelf toch weer eens niet
Vanaf boven gaven wij je Rowan
Hij heeft voor jullie gekozen
Je mag er nu vaker voor hem zijn
Dit zal tot een wedergeboorte lijden
Waarin jouw kracht van ziel en hart zal gaan schitteren en schijnen
Als je er voor kies kun jij je wedergeboorte herkrijgen
En mag je opnieuw jouw rode draad aan jouw leven rijgen
Laat de hart en ziel connectie niet langer zwijgen
Voor andere sta je altijd klaar en je kleurt hun leven
Denk nu aan jezelf
Dit gedicht is mijn paascadeau voor jou