Als we ons kut voelen dan voelen we het soms niet
We willen dan even alleen zijn
Laat het toe want het mag, iedereen is soms wel eens klein
Evengoed ben je geliefd
En blijft jouw hart van goud
Weet ook nu dat het leven van je houdt
Ook al zal je het vergeten en misschien morgen weer weten
Als we ons kut voelen dan is het vertrouwen soms weg
Weerlegt het onze weg in een waas van mistrouwen
Even de connectie weg tussen zelfliefde en het hart vertrouwen
Soms maken we onszelf gek
Is dat gek?
Laat het maar even gaan en raak ons dan vooral aan
Want juist nu die armen om je heen
Laat de zon voelbaar zijn
Claudelaire: | Maandag, april 05, 2021 13:32 |
Mooi neergeschreven Reinster! De grens tussen normaal-zijn en gek is soms vaag!En soms voelt men zich dan klein tot men stilstaat men ons talent, dan kan men de wereld aan! | |