Als de zon weer eens
Je hebt ze laten stralen
Voel jij het dan ook…
Dat het goed kan komen
Schat, al die dromen moeten uitkomen!
Je hebt zoveel liefde en kracht
Houdt nog even vol als je kan
En ga anders met mij mee naar zee
Houdt me vast en neem me mee
Emilia zie laatst….
Hoe klein jij je ook voelt des de groter je bent
Waarom je niet snapt dat ik van je hou
Is jouw probleem, geef er alleen maar kusjes op
Jij bent mijn liefde mop