Verwarrend
Er zit een stemmetje
in zijn GSMmetje
meestal begint dat met hallo
maar deze maal ging het zo
GULZIGAARD
hij schrok doch antwoordde bedaard
excuseer
toen zei het stemmetje
frituur gulzigaard
nieuwe naam
van het fritkraam
aah okee zei Claus
ne grote met dubbel saus
een potteke kouwe curie tomat
een lookworst en een currieworst
nog een blikje voor den dorst
en doe ook nog maar wat mosseltjes in ’t zuur
okee klaar om zeven uur
bedankte en klikte af
dacht bij zichzelve das straf
streelde zijn baard
frituur gulzigaard
hoe kom je in godsnaam
bij zulke naam