Impulsief
Toen de kleinste bijna viel
over het autowiel
was vader zo in de weer
dat hij uitschoof door het gladde weer
hij was net niet gevallen
maar het was niet mee gevallen
al deed hij iets zinvols
hij verstuikte zijn pols
de kleinste lachte er mee
dat was geen goed idee
vader werd kwaad
stuurde hem ocharme
op internaat