Ik kan je niet missen
uit mijn ogen.
Dat verbonden is
met het vermogen
Jouw nooit te wissen.
mijn gedachten
Zien mij bij jouw staan.
Ze hebben je
blindelings onthouden,
En van je gehouden.
Gelijk twee handen
die elkander hebben gekruisd.
En nooit
van elkaar zijn verhuisd.
Ik heb lang
In jouw geloofd,.
In mijn hart
En in mijn hoofd,
Heb ik jouw
mijzelf wijsmakend beloofd.
Maar ik weet
Wat leeft
geraakt ook ooit uitgedoofd.
Maar in mijn ogen
Blijft altijd die kleine traan
Met Reflecterende hoop,
Die ik bij mij
in mijn gedachten
heb opgedaan.
Maar het rust nu
in zijn slaap.
En leeft
Als zij
om mij vraagt.