Al haar liefde is voor jou
Soms drijft dat je in het nou
Maar begrijp het en zie het!
Het is jou probleem dat jij jou gaven niet kent
Maar ze ziet in jou zelfs een vent
Dit was je niet gewend
Je vraagt je af of het echt is
Vaak voorgelogen en bedrogen
Ik moest ze zelf weer drogen
De tranen in mijn ogen
Ik kent mijn zoon
Je weet hoe hij is
Soms lief en soms kan hij helemaal omslaan
Als je echt van me houdt gaan we dit aan
Dan wordt ook dit onderdeel van je leven
Kun je dat aan?
Ik laat al mijn contacten gaan voor jou
Wil nog meer verbonden met je zijn
Wij geloven in elkaar en zien de zonschijn