Je hoeft geen tunnel te graven door de rotsen heen
Keer terug waar de zon ooit voor je scheen
Kun je nog terug of zit je te vast
Ik weet dat het in je zit om terug te komen
Heb hier al voor me…al jouw dromen
Kan ze je geven wanneer je maar wilt
Zal dat doen als jouw hart teveel tilt
Je hoeft niets maar kan zoveel meer
Als je thuiskomt bij jezelf
Zie je ons des te meer
Wij die op je wachten tot je zover bent
En het geheim van het leven herkent
september: | Woensdag, april 14, 2021 00:14 |
Mooi en met vertrouwen geschreven. Mooie beeldspraak Reinster. | |