Dromen over jouw
in eenvoud,
Is Ontwaken in de ochtend
Met jouw
In tweevoud.
Het onthouden
van die mooie droom,
En houden van de persoon,
Waarvoor je wakker wordt.
Is Het behouden
waar je hart
Voor vocht,
En naar zocht.
Het lief hebben
Waar een ander
zou opgeven.
tweevoud doorgaan
In het leven,
En Veelvoud elkaar
liefde blijven geven.