Bij Tom en Saar
Geef mij maar een stok
een stokbrood
en een appel
een appelbol
en Tom
een tompouske mag er ook nog bij
en och
bijna vergeten
wat ze zo graag eten
een mat
een mattentaartje
voila Tom
dat was mijn allegaartje
nog vele groetjes aan Saartje