De sterren stralen de zon schijnt. ik ga haast dood van binnen. Wat hebben ze me aangedaan. Twee partijen die net zolang blijven vechten om mij tot ik dood ben.
Dit kan zo niet langer. Ik moet een kant kiezen, die vanmezelf en van God of van diegenen die me liever kapot hebben? Dan praat ik maar niet meer met hen. Liever zo.
Waarom laten die vrouwen me dan voor dood achter?
Ik heb achter hun masker gekeken en nu zie ik pas de waarheid. Ze hebben me eigenlijk al 15 jaar geleden laten vallen. Ik ben verleden tijd. Ik werd net zolang gebruikt tot mijn hoofd kapot was. Dit is de waarheid. Had ik maar niet al die kansen gemist. Ik geef alles maar dat is nooit genoeg. God heeft ook gezegd ik kan jullie wegvagen en een hele nieuwe maatschappij creeren wanneer ik dat maar wil.