Fotografie.
Vastlegging van wat
mij daags boeit
belangrijk onderdeel van mijn leven.
Dat beeldend zien
In hobby geweven
heeft mij al veel plezier gegeven.
Vooral natuur in
alle seizoenen
met voorkeur voor de vogelstand.
Doch ook de fijne
detaillering
van plant en dier, duin, bos en strand.
De telelens heeft wel
mijn voorkeur
Je haalt nabij zonder dat je stoort.
Macro foto’s van
het kleine
dat zich verfijnd de grond uit boort.
’t Digitale plaatje
verving de dia
oneindig goedkoper , nu onbeperkt.
Je drukt maar af
wist wat niet goed is
op eigen computer dan bewerkt.
Het is een bijna
daags gebeuren
Camera immer bij de hand.
Je denkt in beelden
die blijven hangen
zoveel boeit , is interessant.
th