Als ze denken dat ik naar Suriname ga zijn ze gek geworden.
Het liefst heb ik een lief meisje die bij me past.
Dus dames kom op zeg, het is niet alsof iedereen bezet is?
Ik kan kan wel wat warmte gebruiken. Zo oud ben ik niet.
Ik heb wel een deuk opgelopen dat wel.
groetjes Link