Schat, toen je me liefste noemde
ging ik even zweven
met mijn hoofd in de wolken.
Toe sluit me nou niet uit,
open je hart voor me en laat me toe.
mijn hart hoorde al aan jou
toe voordat ik op aarde was.
Weet je toen je me aankeek
voelde ik me net zo
populair als Patrick Kluivert in 1995.
Wait, God let me fall back.
please let me pray,
for your heavenly mercy.
Hammad 15-04-2021