Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Glofslag
Golfslag
Onder steeds weer nieuwe golven
en dankzij allerhande varianten
Wordt de democratie bedolven
in een torentje vol trawanten
Zij die eerder zorg ontzielden
om enkel financieel gewin
Zich van duidelijkheid onthielden
uit angst voor tegenzin
De hoge hoed met argumenten
loze beloften uit de mouw
Laten ondernemers zonder centen
en de zorgstaat in de kou
Het is een spel om de pionnen
ieder op een eigen troon
Lege voorwendsels verzonnen
op streng gebiedende toon
Waar argumenten dan ontbreken
een visie steeds is bijgesteld
Amateurisme al is gebleken
wordt er weer een golf gemeld
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Vrijdag, april 16, 2021 20:16
Sterk verwoord
teun hoek
:
Vrijdag, april 16, 2021 10:18
niemand is in staat de golfslag te reguleren. th
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 april 2021
Thema's:
[Angst]
[Samen]
[Leven]