SKARABEE ROLT
Het was dat moment
de doodgraver verdween
in de geopende aarde
Een mestkever maakte een zon
van kamelenmest of was het paarden-
De volgorde, de loop der dingen
Zij legde haar eitjes en schiep zo
een nieuwe zon in de grond
geloofde aan vruchtbaarheid
Sterven en verloren raken
in zichzelf en toekomstige tijd
kinderen groeien in bescheidenheid