Soms gaan we dood van binnen
Willen we ons leven opnieuw beginnen
Vechten we tegen de tranen
Vechten we tegen de wanen
De wanen van de dag
Soms zoeken we naar het licht
Maar houden we onze ogen dicht
Soms vallen we en staan we met moeite op
Soms staat onze wereld op zijn kop
Soms geven we het op
Maar altijd is daar weer je partner op wie je kunt steunen
Maar altijd is daar weer je partner op wie je kunt leunen
Mijn vrouw laat me zien dat de zon ook voor mij kan schijnen
En dat de schaduw in mijn gedachten kan verdwijnen
Mijn kinderen laten me zien dat de toekomst mooi kan zijn
Laten me zien dat geluk bestaat al begint het soms in het klein
Net als bomen groeien wij
Hopelijk, onze dwaasheid en vernietiging voorbij
Ik weet , ik ben maar één van velen
maar de lasten van ons verleden kunnen we delen
Laat ons het gevecht tegen elkaar staken
Het wordt de hoogste tijd om onze hel tot hemel te maken