Ik heb er niet voor gekozen om miserabel en alleen achter te blijven, als een moderne slaaf.
Ik heb er niet voor gekozen om berooid achter te blijven.
Ik heb er niet voor gekozen om met pijn alleen achter te blijven. Ik heb er niet voor gekozen om zo met zoveel pijn aan mijn hart achter te blijven.
Dus als je me wilt achterlaten is het goed, als je wilt dat ik zonder jou liefde doodga is het ook goed.
Zul je me missen als ik er niet meer ben?