Ik ben Zo verliefd,
Als een mooi
Artistiek, accoustisch, liedeslied.
Je bent mijn gepersonaliseerd
liefelijk lijflied.
Mijn alfabet
van liefde,
Dirigeert in mijn muzikaal concert.
En heeft mij innerlijk gered.
Je bent het volledige gerecht,
Het concept,
Van een heerlijk recept,.
Tot het smakelijk dessert.
Jouw kusjes
Zijn mijn nagerecht.
Ze gaan Direct
Op slag
In mijn hart.
Zo oprecht
En zacht,
Krijgt mijn gedacht,
De opdracht
Om jou
Door mijn ogen
toe te laten.
En bij
Het laten gaan,
Een traan
Om je even
los te laten.