Varend met een boot glijdend door het water
Met vrienden onze kinderen en een hapje en een drankje ben ik best een prater
Ik lig voorop de boot met mijn vriendin en de kinderen te genieten van de omgeving en de wind in ons gezicht
Al deze elementen waar ik zo voor zwicht
Wat een vrijheid waar varen we naartoe ?
Ik bruis van de energie ben nog lang niet moe
We varen naar een eilandje waar we voor anker gaan en zwemmen met z'n allen en zitten later met een drankje en een chipje op het strand
Uren kletsen we de kinderen hebben pret
En savonds word de barbeque aangezet
Na het eten maken we een haardvuur aan
En roosteren we marshmallows aan lange takken en maken we het lekker laat
Voor mij was het een ultieme avond , die in mijn beleving niet meer overgaat
Snachts slapend met zijn tienen overal verspreid
De bootuitjes met jullie wat een geweldige tijd