Wie droomt er niet van als klein jongetje.
De Champions Leauge winnen en
de gouden bal uitgereikt krijgen.
Of wereldkampioen worden of de competitie winnen?
In een directe confrontatie tussen Atletico Madrid en Barcelona wordt bepaald wie de kampioen van Spanje wordt.
Het enige wat telt is dat je een vrouw krijgt die van je houdt en jou accepteert voor wie je bent. En die je type is en jou geloof en jou achternaam draagt, zij is de echte hoofdprijs. en waarachtig, Allah is de heer van Alle werelden en de aarde en het heelal, alles gaat volgens zijn plannen. Maar het is wel zuur dan als je in de finale met lege handen thuiskomt. Maar dan nog zal ik strijden tot het einde en blijven bidden en hopen dat het goed zal gaan. Dus heer laat me niet achter alleen.
Inshallah Als God het wil.
hammad syed 24-04-2021