PLUIZIG ZACHT
Hoe zacht kan jij zijn
Armen hoog wit geheven
Tijd om door te gaan
De kou vanmorgen
De zon die aarzelend kijkt
In het hart warmte
Kilte in jouw oog
Volle maan wacht op haar tijd
Gevangen stilte
De sierlijke mond
open gaat, witte tanden
liefdevolle beet