Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het is leeg vanbinnen
Het gaat allemaal niet meer
Ik zit gewoon volledig vast
Het is leeg vanbinnen
En ik voel me enkel een last
Ik vraag regelmatig om hulp
Maar ik sta er alleen voor
Niemand luistert echt naar mij
Ofwel dringt het niet door
Ik kan zo niet meer verder
En dat wil ik ook niet meer
Niemand wil me echt helpen
En dat doet echt zeer
Ik heb vanalles geprobeerd
En ik stond er echt voor open
Maar als het dan niet lukt
Wil ik gewoon gaan lopen
Ik heb genoeg geleden en gestreden
Ik ben volledig op en doodmoe
Laat mij het maar zelf oplossen
Ik doe mijn ogen voor altijd toe
Reacties op dit gedicht
Maggel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Zaterdag, april 24, 2021 20:45
Niet opgeven, je bent sterker dan je denkt! Gts, Clarice
teun hoek
:
Zaterdag, april 24, 2021 19:31
kijk naar het goede
help anderen....daarin jezelf.
th
Over dit gedicht
Auteur:
Maggel
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 april 2021
Thema's:
[Eenzaamheid]
[IK]
[Zelfmoord]