Ik zie dat er verandering op komst is. Er gaat veel veranderen de volgende weken, mijn leven gaat van fake naar echt. Ik hoop er zo op. In feite ik reken erop. Het wordt hard werken, maar ik red me wel. Tijd om de beloning binnen te halen van al dat jaren hard werken. Tijd om te oogsten.
Dat wat je gezaaid hebt zul je oogsten zei God wel ook.
Ja Allah, ik hoop dat ik al goede krijg van het leven.
Dank u wel u bent de almachtige.
Link 26-04-2021