Gedichtje
Soms over denk mijn leven
Vele mooie momenten gekent en beleefd
Hard gewerkt nooit opgegeven.
Strijd gewonnen maar ook verloren
Talloze keren gevallen weer opgestaan.
Waar hoop was.. ..haalde ik moed vandaan.
Doorvechten is wat ik altijd deed,
ook al was ik die mezelf daar in verloor en vergeet.
Altijd strijdbaar voor elk gevecht
Elke keer die lat die ik voor mezelf hoger heb gelegd.
Niet willen weten van gezichtverlies of falen.
Altijd strevend om die eindsprint te halen!