Leg je ziel bloot.
Want je lichaam
kan tegen een stoot.
Loop tegen je schaduw,.
Want je persoonlijkheid
geeft je een waarschuw.
Leg je hoofd in de wolken,
Want the Sky
is toch the limit.?
Je denken is vrij
en ongelimiteerd,.
Dat wat je meemaakt
in je beweging,
Van ruimtelijke
Beleving,?
Is vrij...levendig
Zolang je maar weet,
Dat je na deze
Filosofische reis
Je afkomst
Niet vergeet.
En terug komt
In wijsheid,
Met voetjes
op vaste
grond.