Ik kan mezelf toch niet ineens aanpassen, van Nederland naar Duitsland? Waar blijf je reinster ik ga dood zonder je. Ik ben je liefde gewend, je kan me toch niet ineens achterlaten als een oude doos? Kom nou terug. Weet je wel wat er met mijn hart gebeurt als jij weggaat?
Ik heb ze allemaal hand in hand gezien groot met klein, klein met groot. Ik heb veel meer kwaliteiten dan hen, maar ik word niet gewaardeerd.
Ik vraag me af of ik wel bij het goede clubje zit?
liefs, link
27-04-2021