Ik ben mezelf niet, dansen met illusies. Straten lijken te huilen buren lijken te praten, met de deur dicht.
Ik ben niet meer hetzelfde als vroeger, ben je blij met het heden, wil terug naar het verleden, zegt je dat iets?
Het is allang verleden tijd, dat ik vocht met mijn hart, dat je heel de wereld voor me was, het is allang verleden tijd. Ik liet je spelen met mijn hart en nu gebruik ik hem nooit meer nooit meer. Ik zag je als mijn wijffie, maar jij deed niet aan een wijffie. Ik kan niet meer in relaties, Ik heb een trauma. Liever noem je me naam niet ook al zie ik je graag. We wandelden door heel de stad, nu leven we langs elkaar heen. De regerering wil weer bezuinigen op mij, ze sluizen al het geld naar plekken waar ik zonder auto niet kan bereiken. Blauwe dagen, ik ben verslagen, zoveel tegenslagen. Liever verhuis ik naar een warm land, maar ik heb het geld niet.