Morgen is nog niet gekomen
Misschien een beetje in dromen
De beste raadgever voor morgen is het verleden
Maar ook dat is geen garantie voor morgen en het heden
Zolang morgen er nog niet is
Kun jij het maken tot wat je wilt
Je kunt laten waar je haar te zwaar aan tilt
Je kunt maken en raken in een hart wat deelt
Ga andere vertellen over de gedichten die je maakt
Hang ze op bij je in de buurt op de mooiste plaatsjes
Durf je dat?
Jij hebt kunst in je en je bent bang het weg te geven?
Geven doet leven, het maakt niet uit wat je geeft
Je geeft jezelf en een stukje van jou
Dat is speciaal en mooi
Het zal je verbazen wat er gaat komen
Want dat gaat voorbij je dromen
Morgen is nog niet gekomen
Je kan zelf bepalen wat je gaat tegenkomen
Alles komt van boven en zit al in jou
Weet dat ik oneindig in je vertrouw
Zolang morgen nog niet is gekomen
Zal het voorbijkomen
In eb en vloed
Hoe het hart soms bloeit en soms ook bloed
Jij bent de enige die weet wat wel en iet moet
Maar doe het dan ook