Ik heb zo vaak geld voor niets uitgegeven aan de verkeerde dingen, moeite verspild aan anonimiteit.
Wat ik ook doe het komt er niet uit, ik loop tegen een muur. Want iets vragen aan iemand is verboden toch?
We lopen allemaal en reizen als robotgestuurde zombies kijkend naar de telefoon en als er iemand iets zegt cancelen we hem af met nee, laten enorme gaten vallen waarin weer immigranten mogen duiken in de tweede helft. En bezuinigen zoveel geld wegsluisen naar rappers en ongure figuren zonder geloof, die dan weer rapliedjes kunnen maken met joh kijk ons eens wij zwemmen in het geld en wij hebben al jou fans en geld afgepakt, allemaal de moeite waard toch?