Pak al mijn geld
Al mijn spullen
Ik hoef het niet meer
Wil alleen meer jouw liefde voelen
Zo graag wil ik dat jij weet wat jouw naam bedoelden
Ben hier voor jou in een stralend licht
Doe jij je ogen open of houdt je ze dicht?
Zie je en voel je liefde wat al voor je zwicht
Geld heb ik niet
Iemand is je voor geweest
Spullen liggen nog deels bij haar
Hoef het niet terug
Wil alleen maar jouw liefde voelen
In elke cel van mijn lichaam
Jij bent een schat en o zoo zeldzaam
Hoe jouw liefde zich naar mij toebuigt
Maakt mij overtuigt
Die spontane kusje die jij me geeft
Is wat mij beeft
Wat mij in jou begeeft
In onze creatie van liefde