Zij ziet jouw zon en ster
En kan niet meer om jou om
Je hebt haar geraakt en verlieft gemaakt
Met je charme en kracht is zij het die naar je lacht
Kun je me vertellen wat jou dat geeft, hoe ja dan beeft
Heb je haar verteld hoe dankbaar je bent
Want het mooiste wat je elkaar kan geven is elkaars tijd en lach
Zij geeft dat aan jou
Zij is wauw en ze is in jou leven
Deze liefde neemt je mee over wonden
En laat je zweven
Reinster je hebt het nu te pakken
Ze plukt de mooiste bloemen voor jou
En ziet jou als ster
Zij ziet veel meer in jou dan jezelf ziet
Daarom verlaat ze jou niet
Ze ziet jouw zon en ster
Niet alleen in een gedicht
Zelfs met ogen dicht
Ook al ga ik soms naar andere vrouwen
Die iets van me vinden kunnen ze nooit zo van me houden
Zoals jij doet
Jij doet iets met me wat moet
Mijn hart en ziel is je zoo dankbaar!
Ik ben van jou en dat weet je omdat je dat voelt