Bijzonder is het delen van een speciale band..
In moeilijke tijden reik je elkaar de hand..
Draag je lasten en de zorgen...
Spreek elkaar moed in voor een nieuwe morgen.
Hoe bijzonder is het beleven mooi moment..
Nooit van zelfsprekend hoe je de ander ook kent.
Het is tijd die met elkaar deelt die telt.
De herinnering die het verhaal verteld.
Dankbaar ben ik voor jou in mijn leven.
Met de persoon die jij bent weet jij kleur en iets van jezelf te geven