Jada, zul je er zijn als ik morgen aankom in jou paradijs in Sevilla? Ik kan het me alleen afvragen.
Ik heb zoveel geleerd de laatste tijd over hoe je een meid behandelt, maar kan het niet uitproberen omdat ik nooit in een veilige haven aankom. Of ben je nu al met iemand anders? Iemand die jou beter behandelt? Ik ben niet jaloers maar ik vroeg het me gewoon af.