Dit is jou weg
Je resoneert nog niet genoeg
Het is nog iets te vroeg
Maar je beloopt het wel
Iedere dag weer
Je bent een strijder en jouw hart wilt meer
Straks zal je beloning komen
Dan ben je voorbij de kloven
Je bent nu drie dagen per week in Amsterdam
Rowan mijn zoontje is geen roman
Maar geef het dat wel iedere keer
Zijn hartje gaat bij pappa heen en weer
Mijn weg is jou weg
Pappa doet wat hij moet doen en doet soms wat hem naar de klote brengt
In de toekomst kun jij naar Bergen komen in mijn kleine huisje
Dan kom je in een andere wereld
Hier zijn er ook ijsjes en patat en ook nog lego schat
Niemand zegt me dat ik niet goed genoeg ben voor hem
Maar zij doet dat wel
Dat is haar beperking maar zij beperkt hem ook
Daarom neem je altijd mee waar jij heen wilt gaan
Waar je ook gaat pappa zal naast je staan
Dit is jou weg
Als je vol staat met de maan en sterren gaat het komen
Dan hoef je niet meer te dromen
Alles kan uitkomen
Zoveel al uitgesproken
Voorbij het hopen
Gestart met geloven