Ga ik als een schaap naar de slachtbank,
of vind je me geen schaap meer maar een wolf?
Ik ga mezelf als een schaap laten kaalscheren, mijn hoofd wel te verstaan, zou dat voor jou en verschil maken?
schapen worden met zijn allen in een hoek gedwongen,
maar wij zijn leeuwen met een iq van 200 en 3 keer de gouden bal gewonnen voor beste voetballer van het jaar.
Als je zoiets laat staan omdat je blindstaart op mijn geld.
Ben je fout bezig. Blijf ik een schaap en ben je mijn harder? Of word ik toch afgeslacht tijdens het slachtfeest?
Trouwens de cursus vaker nee zeggen
is meer voor wolven dan voor schapen.