Je weet wat je wilt en je hebt erop gewacht
Blijf geconcentreerd op wat je wilt
Dit zal je meer energie en geluk opleveren
Dat komt omdat het leven je datgene zal geven dat je verwacht
Vertrouw erop dat je wensen uit zullen komen
Dingen zullen het makkelijkste gaan als je gewoon jezelf bent
Je hoeft je niet te gedragen als iemand anders
Wees niet bang en vertrouw erop dat de veranderingen in je leven
Uiteindelijk zorgen voor een positieve draai
Stoor je er niet aan als de mensen je niet begrijpen
Wat belangrijk is, is dat je zelf weet wie jij bent
Dan is dit het moment om te kijken hoe je je kennis op dat gebied kunt uitbreiden
Uitdagingen en moeilijkheden zullen opduiken, en het overwinnen
Je wensen zullen realiteit worden in wat wij kennen als 'goddelijke timing
Alles gebeurt op het moment dat het moet gebeuren zoals het voor jou voorbestemd is.
Open je hart om het gevoel in zijn geheel te ervaren