Ik heb het nu wel door hoor. De jager gaat weer voor zijn prooi, maar dit keer zijn wapens verboden. De jaloerse jager, die mag het nu doen met een speelgoedgeweer, lekker voor hem. Laat ik hem maar niet weer boos maken anders probeert hij mij weer te dwarsbomen net als 10 jaar geleden. Ik heb het nu wel door, wat er vroeger is gebeurd.
Maar dit zijn moderne tijden, iedereen is vrij om te gaan en staan waar ze willen en mocht er nog een keer zoiets gebeuren wordt er een klacht ingediend bij de politie. Die zal er wel weer niets aan doen, maar ik zeg bemoei je met je eigen leven en bemoei me met mijn eigen leven. Ik heb al genoeg klappen gehad door dit soort jaloerse mensen. Dit laat ik niet gebeuren, ook al moet ik de kogel vangen.
Dus jager blijf uit haar buurt, ze is van mij!