Ik heb de laatste tijd verschrikkelijk geleden door het verleden. ik kwam maar niet door die goedbedoelde muur van juĺlie. vinden jullie het fijn om iemand zo uit te sluiten? waarom komt er niet meer awarenes voor mijn zaak? Asian lives matter! mijn leven is even belangrijk als elke ander. je kan me toch niet als slaaf laten werken en me niks teruggeven? er zijn zo weiniģ mogelijkheden voor mij om echt in het leven te staan? waarom krijg ik niet wat ik al 10 jaar verdien? ik heb een bosje bloemen, een tekening en voetbalshirt voor jou, ik reis van mars naar de aarde voor jou. ik sterf op het slagveld voor je. ik vang kogels voor je.