Mijn ziel speelt een overspel,
En maakt een reis naar de hel.
Mijn hart klopt onregelmatig,.
Omdat die niet
door haar geraakt wordt.
Door jouw afwezigheid
Is mijn stroomlijn
van een goede gezondheid
ongelijk verzadigd,.
En heeft het geen toegang
Maar wel een bereik.
Geen aansluiting,
Maar wel een denkbeeldige
aanwijzing.
Zonder een fysieke aanraking,
leef ik met een ziel
zonder het lichaam te hebben.
Een hart
Zonder het gepomp.
Een gevoel
zonder het energieke.
En een hoofd
dat in de ruimte
zonder privacy komt.
En excentriek is
Beschaamd.