Hoe je binnenkomt
En hoe het onze gedachten vormt
Tot iets wat zo past
Laat het de nieuwe wereld zijn
Het voorproefje voelde al zo fijn
Jouw stem is wakker, puur en in het moment
Dankjewel voor het delen en open zijn
Een stapje dichterbij elkaars geheim
Je kan bergen beklimmen
Oceanen overzwemmen
Maar vluchten voor jezelf heeft geen zin
De toekomst haalt je weer in
Het mooiste wat je kan zijn is jezelf
Je ziet zoveel mensen die dat niet kunnen
Nu jij dat wel kan
Kijk je van boven op hen
Soms doet dat pijn
Maar ook dat is wat het moet zijn
Ik gun je de wereld vol van zon en kracht
Heb gezien waar het je naar toebracht
Hier moet je zijn
Je helpt mensen en dat is jouw medicijn