Asof sy uit die sand groei
floreer in lig en water
en in die agtergrond
word vurige golwe
deur wilde Engelse dames
pĂȘrel halssnoere om die nek
gedwing en teruggehou
in kaas linne bloese
die tepels styg en styf
as jy goed kan sien
ZO MOOI IS ZIJ
Alsof zij uit het zand groeit
bloeit in licht en water
en op de achtergrond
worden woeste golven
door wilde Engelse dames
parelkettingen om de nek
gedwongen en bedwongen
in kaaslinnen bloesjes
tepels rijzen en stijven
als je goed zien kunt