Deze Pinksteren ga ik naar buiten proberen te leven.
De helende boodschap aan de mens overdragen.
Ik wil dat het duister weggaat, dat het licht het overneemt. De gospel and angels en de heilige geest en alle profeten. Allah is de grootste hij is de heer van alle werelden. Ik bid elke dag tot hem, ook al sterf ik, mijn koninkrijk in de hemel wacht op mij, ik weet het 100%, ik heb visieonen gezien in mijn dromen van mijn geliefde.